Radionica – Jupiter u Blizancima

☀️ Drago mi je obavestiti vas da će se u nedelju 26.05.2024 u 15:30 na otvorenom prostoru, u Zrenjaninu u parku Čokliget, održati radionica – balansiranje energetskih centara. Dođite, da zajedno ispratimo Jupitera iz znaka Bika u znak Blizanaca.

☀️ Jupiteru treba dvanaest godina da napravi krug oko Sunca, tako da u jednom znaku Zodijaka provede godinu dana. Zadnji put je bio u Blizancima u junu 2012. godine.

☀️ Jupiter je najveća planeta u našem Sunčevom sistemu, u grčkoj mitologiji je Zevs, otac Bogova. U astrologiji ga povezujemo sa širenjem i prostorom. Prelazak u znak Blizanaca donosi lak pristup znanju, profit od komunikacije, veliki potencijal za samoizražavanje, aktiviraju se putovanja i kretanje uopšte, svojim boravkom u vazdušnom znaku Blizanaca unosi lakoću u težinu ovog vremena.

☀️ Praktična primena Astrologije daje mogućnost da određenim vežbama dovedemo u ravnotežu energetske centre koje imaju odgovarajuću planetarnu korespodencu. Ove vežbe omogućavaju balansiranje na sva četiri nivoa: duhovnom, mentalnom, emotivnom i fizičkom nivou.

☀️ Radujem se vašem učestvovanju. Broj učesnika neograničen, učešće besplatno.