Kao prvorođena od nas četvoro, ugledah svet u 13:42, 23.04.1965. u Kikindi ( Vojvodina). Moje detinjstvo je bilo prava avantura uz moju sestru i dva brata.

Posle srednje škole upisala sam Višu Pedagošku, gde sam stekla osnovna znanja iz oblasti psihologije, pedagogije i sociologije.

Kako sam došla do astrologije?

U godini kada se slavio novi milenijum, 2000. za svoj rođendan sam dobila knjigu „Astrologija za neupućene“.

Moje zanimanje za astrologiju je time bilo probuđeno, počele su da se ređaju sledeće knjige, jedna za drugom, interes se pretvorio u strast i od tada moj život bez astrologije nije mogao da se zamisli.

Tako sam stigla do Instituta za Astrološka Istraživanja i Edukaciju „ Johannes Kepler“ u Beogradu, gde sam u martu 2011. stekla ISAR ( International Society for Astrological Research) sertifikate, a sledeće godine 2012. Diplomu Astrologa Istraživača.

Glavna polja astrologije koja me inspirišu su horarna astrologija, prediktivna astrologija i astrologija odnosa.

U radu sa klijentima imam dugogodišnje iskustvo kao konsultant.

Osim konsultacija, posebno zadovoljstvo mi predstavlja organizovanje takozvanih „ Astroloških druženja“ koja služe za približavanje čudesa  astrologije svima koji to žele.

U radu sa klijentima i kroz iskustvo sa njima, kroz analizu horoskopa i kasnije kroz susret sa Energetskom Astrologijom, napravila sam još jedan korak više.

Direktna povezanost energetskih centara sa planetama u našem horoskopu, daje nam priliku da kroz balansiranje energetskih centara, rešimo problematične planetarne pozicije i aspekte u natalnom horoskopu.

Kako se taj problem reši ili otkloni, teškoće na mentalnom ili fizičkom nivou će se takođe promeniti.

Kasnije u svoj rad sa klijentima uvrstila sam Bahove esencije i Theta healing kao neizostavni deo jedne celine.

Diplome i sertifikati

Take a peek inside our Wonderworld