Dokle god ne osvestiš nesvesno,

ono će upravljati tvojim životom

i ti ćeš to nazivati sudbinom.

                

Karl Gustav Jung

O meni ...

ISAR CAP Profesionalni Astrolog

Astrologija

Astrologija nije ni nauka ni religiozni sistem. Ona je umetnost. Umetnici posreduju između različitih dimenzija bića. Slike, zvuci, reči i oblici koje umetnici koriste su jezici koji govore o značajnim kontekstima stvarnosti da racionalni um ne može ni da razume niti da objasni.

Liz Greene

Energetska Astrologija

Razumevanje čakri i multidimenzionalne ljudske anatomije je kritično za davanje smisla vezi koja postoji između ljudi i planetarnih pozicija na njihovom rođenju što može uticati na psihologiju, ponašanje i duhovne obrasce kroz život individue.

Dr Richard Gerber

13.10.2018. Seminar, Maslačak, Stuttgart

04.11.2018. Seminar, Jupiter, Stuttgart

24.11.2018. Seminar, Pronađi dete u sebi, Stuttgart

08.12.2018. Seminar, Vizija, Stuttgart

26.01.2019. Seminar, Pahuljica, Stuttgart

09.02.2019. Seminar, Pronađi dete u sebi, Stuttgart

Ukoliko ste zainteresovani za neki od seminara, molim Vas da ispunite Kontaktformular. O daljim informacijama bićete obavešteni putem e-maila.

[caldera_form id=”CF5bb7ad3484a08″]

Bahove kapi

Bolest tela, kako je mi znamo, rezultat je nečeg mnogo dubljeg. Bolest nastaje iznad fizičkog plana, na mentalnom.  Ona je u potpunosti rezultat sukoba između našeg duhovnog i fizičkog bića. Dok su oni u harmoniji, mi smo u savršenom zdravlju, ali kad postoji nesklad, sledi ono što znamo kao bolest…

 Dr. Edward Bach

Theta healing®​

 

Ne veruj ni u šta, bez obzira gde si to pročitao ili ko je to rekao, pa čak ni ako sam to ja lično rekao, ukoliko se ne slaže s tvojim ličnim rezonovanjem i tvojim zdravim razumom.

Buda