Ples Planeta 29.01.2024 – 4.02.2024

Aktivne lične planete ove nedelje donose više tema i dilema na ličnom nivou. Prvi dan je lep u svakom smislu, aspekt između dve srećne planete, Venere i Jupitera, donosi lepe vesti, dobitak i osećaj sreće. Nekima će doneti i preterivanje ali sve se može srećno završiti. Venera je u znaku Jarca, teži stabilnosti i planovima na duži period, podršku ima od Jupitera koji je upravo u znaku Bika. Ovaj aspekt će posebno biti koristan za zemljane znake jer su oni uvek zainteresovani da materijalizuju svoje želje. Lepa nedelja za Bikove, Device i Jarčeve. Kreativnost, investiranje i poslovni dogovori su na najvišem nivou.

U utorak se spajaju Mars i Uran u lepom aspektu, pa neka to bude eksplozija energije i inovativnosti. Uran je u Biku pa ga to malo usporava ali je svakako potreba Urana promena i sloboda da se ta promena sprovede. Mars nam daje dovoljno snage da tu promenu započnemo i baš kao i Venera iz znaka Jarca to nije ništa prolazno ni kratkotrajno, ovde se ulaže energija u nešto što želimo da traje. Jedina poteškoća može da se pojavi ako nam je nepoznato to u šta se upuštamo, najbolje je razvijati dalje ono u čemu smo trenuto ali sad sa jednim novim pogledom na sve.

Susret Merkura i Neptuna, opet Merkur iz znaka Jarca, takođe govori o težnji ka nekom idealu ali da to opstane kroz vreme.

Svakako je pred nama nedelja za neke ozbiljne i dugoročne planove, realizacija onoga što smo započeli sa mladim Mesecom u znaku Jarca, obećanje ili želja koja se odnosi na celu godinu pred nama. U ponoć je Mesec još uve u znaku Device, planira, analizira, realan je i postojan, polako prelazi u znak Vage, uključujemo i partnera i neke druge ljude sa kojima sarađujemo, u četvrtak će preći u znak Škorpiona aktivirajući naše nesvesno, koje prepoznajemo kao intuiciju, poslušajte šta vam ona govori i do kraja nedelje budite spremni za prelazak Meseca u optmistični znak Strelca.

Ove nedelje su aktivni zemljani znaci Bik, Devica i Jarac, ali i vodeni znaci Rakovi, Škorpioni i Ribe. Lepe vesti, hrabrost i entuzijazam neka vam oboji ovu sjajnu nedelju pred vama.