Ples Planeta 25.03.2024 – 31.03.2024

Ova nedelja je pod uplivom lunarne eklipse koja će se desiti prvog dana, u ponedeljak u 8:00. Sunce je u znaku Ovna, a Mesec u znaku Vage, njihova egzaktna opozicija koju vidimo kao pun Mesec, a ovaj put će se i pomračiti, dešava se na šestom stepenu ova dva znaka. Kao i inače, pun Mesec pokreće našu emotivnu stranu, ovde je napetost između mene i tebe, ovo je napetost između moje želje da mi potrebe budu zadovoljene ali i identične potrebe tebe, da i tvoje želje budu zadovoljene. Osa Ovan – Vaga je prirodna osa odnosa i ili spaja ili razdvaja. Oba vladara i Venera i Mars, ove eklipse, nalaze se u znaku Riba, blizu Saturna, i naši postupci bi trebali biti obeleženi ljubaznošću, povezanošću i saosećanjem. Venera je u povoljnom aspektu i sa Jupiterom i sa Uranom, sve naše aktivnosti, naša usmerenost može da bude uspešna samo ako uzmemo u obzir i potrebe drugih, potrebe onog drugog ja, koje je preko puta nas.

Eklipse se dešavaju u paru, ovaj put ćemo prvo imati lunarnu a za njom će se 8.04. desiti i solarna eklipsa u znaku Ovna. Uticaj solarne eklipse, u narednih šest meseci, će biti kroz akciju koju svesno, svojom voljom činimo, dok je lunarna pod uticajem onoga što nam se dešava na podsvesnom, emotivnom nivou.

Znak Ovna će biti najosetljiviji primarno na nivou odnosa, naredni period treba da bude usmeren na potrebe partnera, na razumevanje onoga što može da ispuni očekivanja partnera.

Znak Bika će biti najosetljiviji na radnom mestu i odnosu sa kolegama, ovaj period će svakako nametnuti neophodne promene kada je svakodnevni ritam dana, i navike u ishrani u pitanju.

Znak Blizanci mogu sresti neku izgubljenu ljubav, biće naglašena kreativnost i mogu očekivati promene u odnosu sa svojom decom.

Znak Raka će ovu lunarnu eklipsu doživeti najviše kroz neka dešavanja povezana sa porodicom, aktiviraće se i pitanja nekretnine.

Znak Lava će imati priliku da nauči nešto novo i da bude na dobitku kada su komunikacije i kraća putovanja u pitanju.

Znak Device će biti najosetljiviji po pitanju finansija. Inače štedljiva Devica će se još više suzdržati.

Znak Vage će se baviti ličnim pitanjima ali će mnogo važnije biti podizanje sopstvene energije.

Znak Škorpiona će moći da se osloni na kreativnost i vizije, ovo je period kada će se neke želje realizovati u najmanje očekivanom trenutku.

Znak Strelca će imati podršku prijatelja.

Znak Jarca će biti najosetljiviji tamo gde je inače osetljiv, na poslu, u odnosu sa svojim pretpostavljenima.

Znak Vodolije će doživeti promene vezane za inostranstvo i dalja putovanja.

Znak Riba očekuje niz promena na finasijskom nivou, moguće nasledstvo.