Ples Planeta 29.08.2022 – 04.09.2022

Ples Planeta ove nedelje vodi Jupiter, najveći benefik i planeta koja nam daje mudrost, ekspanziju, sreću i blagostanje. Od maja se nalazi u znaku Ovna gde nas je sve posle izolacije kroz znak Riba, vratio u zajednicu. Osim mesečevih aspekata koji će svakako aktivirati mnoge aspekte, dok bude prolazio znakovima Vage, Škorpiona i Strelca, ove nedelje u sva tri planetarna aspekta biće prisutan Jupiter iz znaka Ovna, podsećajući nas da treba da idemo za svojim snovima.

U utorak imamo sporedan aspekt Sunca u znaku Device sa Jupiterom, inkonjukcija, 150 stepeni, koji predstavlja prilagođavanje prizemnosti, raciu i kritičke temeljitosti znaka Device u odnosu na nesputano aktivnog Jupitera u znaku Ovna koji teži napredovanju po svakoj ceni. Samo ako je Jupiter podržan od Sunca možemo očekivati rezultate. Uvek je to neka vrsta preterivanja, može biti i previše entuzijazma ali bez stvarne euforije i previše opreza ne može skoro ništa da se desi. Najbolje je pustiti od svega po malo a opet dovoljno da se upustimo u avanturu.

U četvrtak je prvi dan septembra, susret Marsa sa Jupiterom u pozitivnom aspektu vodi nas u susret sa pravim osobama, kako ništa nije slučajno, posebno susreti nisu slučajni, svako ko nam se pojavi ima određenu ulogu u našem životu, iskoristite ovaj dan za ostvarivanje kontakata.

Mesec je u rastu, period je svakako dobar da se pokrenu neke novine, nešto potpuno novo ili staro a opet obnovljeno. Sjajna nedelja je pred nama, puni optimizma i dobre volje, možemo se uputiti prema svetlu.

U subotu ćemo sami sebe iznenaditi preteranom filozofijom, pokretanjem misli, pravljenjem lista za i protiv, iz znaka Vage Merkur koji se sprema na svoj retrogradni hod može na nas da deluje usporavajuće. Budite realni, obzirni i svakako će vas podržati osoba koja predstavlja vašeg partnera u ovom trenutku.